Höstbruksvägen 14, Lund

Lager & kontor i lättillgängligt läge på Gunnesbo

Välkommen till Höstbruksvägen 14 i Lund. Trevlig kontorslokal med lager. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Höstbruksvägen 14

  • Område

    Lund

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    268 kvm

Planlösning

Lager och kontor i lättillgängligt läge på Gunnesbo, nära motorvägsleder. Trevlig lokal med kontor och mötesrum tillsammans med mindre lageryta. Möjlighet till uppfräschning av kontorsytorna finns och det går naturligtvis också påverka inredning och planlösning. För den som önskar går det också flytta in i befintligt skick. I lagerdelen finns separat omklädning och dusch. Lagret kommer med dubbelport.

Fastighet

Trevlig industrifastighet nära Nova Lund, med butiks,- kontor- och lagerlokaler. Fastigheten är belägen i ett trevligt industriområde med grönska med närhet till Mobilia köpcenter, med flertal stora matbutiker såsom stora Coop och Kvantum. Här finns även tillgång till Apotek, blomsterbutik och Systembolag.

Området

Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten. Nova Lund erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.  Inom handelsplatsen Mobilia finns flertalet livsmedelsbutiker. I fastigheten finns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinstation, biltvätt och hotell.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området. Fjelievägen passerar precis utanför fastigheten och E6 finns i närheten. Det finns hållplatser för kollektivtrafiken i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Ni når  Lunds centralstation med buss på bara några minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Parkering

Parkering finns i direkt närhet till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Höstbruksvägen 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.