Teknikringen 6, Linköping

Fin kontorslokal med garageport och lager

Om lokalen

Teknikringen 6

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    415 kvm

Lokalen

Välkommen till Teknikringen 6. Här återfinns en fin kontorslokal med flera enskilda kontorsrum och öppen pausyta.

Kontorslokal med flera enskilda kontorsrum, ett stort mötesrum, två mindre grupprum och öppen pausyta. Det finns också ett trevligt pausrum i anslutning till pentryt. Lokalen är försedd med textilgolv och glasade partier ut mot korridoren. Lokalen har en in/utlastningsport samt ett litet lager i anslutning till den.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sedan 1984 har företagsparken Mjärdevi i Linköping varit en plats där talang växer. Det började med etableringen av ett fåtal forsknings- och teknikföretag. Idag har miljön vuxit till att bli ledande inom innovation och teknik. Här finns Linköping Science Park, som rymmer cirka 400 företag inom innovativ teknik med 7 000 anställda. I närheten hittar du all önskvärd service så som restauranger, gym, frisör med mera. I närområdet ligger även Linköpings golfklubb med dess vackra grönområden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.