Ågatan 35, Linköping

Charmig lokal mitt i city

Om lokalen

Ågatan 35

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    131 kvm

Lokalen

Välkommen till Ågatan 35. Mitt i city hittar du denna mysiga lokal med takfönster och gammaldags stil med trägolv och utsikt upp mot domkyrkan. Lokalen innehåller fem kontorsrum av lite större modell, lounge, pentry, och wc. Det perfekta kontoret för den som vill sitta mitt i city med närhet till resecentrum men även affärer och restauranger.
Hiss finns ej.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och har allt du kan förvänta dig av en mindre storstad. Stadskärnan är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, parker, kontorslokaler och sevärdheter. Här finns högteknologi i världsklass, ett miljökluster i framkant och ett nytänkande universitet. Linköping är Sveriges flyghuvudstad och en tredjedel av stadens näringsliv arbetar eller forskar kring flyg. Du har också nära till naturen. Trädgårdsföreningen och de rogivande promenadstråken längs Stångån och Kinda kanal tillhör centrala stadens gröna oaser.

Kommunikationer

Närhet till resecentrum som tillhandahåller buss- och tågresor.

Parkering

Garage finns att hyra via kö.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ågatan 35

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.