Kommunalvägen 1-5, Huddinge

Kontorsplatsen med härlig utsikt över Huddinge

Om lokalen

Kommunalvägen 1-5

  • Område

    Huddinge

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    355 kvm

Lokalen

Välkommen till Kommunalgatan 1-5. Fin ljus kontorslokal med fönster i tre väderstreck och underbar utsikt över Huddinge.

Lokalen ligger högt upp i fastigheten och erbjuder en härlig utsikt. Lokalen består idag av 8 kontorsrum samt 1 mötesrum, men vill man så finns stora möjligheter till att skapa en mer öppen planlösning.

Kontakta oss för mer information eller visning.

Området

Huddinge ligger i södra Stockholm. I Huddinge centrum finns butiker, gym, restauranger och all önskvärd service. I anslutning till affärsgatorna ligger gröna Sjödalsparken med näckrosdamm, fruktlund, planteringar och boulebana.

Kommunikationer

Med direkt närhet till Huddinge centrum når du både pendeltåg och bussar. Den bilburne tar sig snabbt ut på Huddingevägen

Parkering

Parkeringar finns att hyra i direkt anslutning till lokalen

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kommunalvägen 1-5

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.