Strandgatan 1, Halmstad

Unik affärslokal intill Nissan

Om lokalen

Strandgatan 1

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    166 kvm

Lokalen

Välkommen till Strandgatan 1 i Halmstad. Med gångavstånd till centrum och kommunikationer är lokalen unik i sitt slag. Den är modern, ljus och lämpar sig väl för företaget med ett par medarbetare. Lokalen har enskilda kontor, konferensrum, sociala ytor och gratis parkeringsplatser. Den är också tillgänglighetsanpassad.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Fastigheten har mycket goda kommunikationer med gångavstånd till centralstationen och resecentrum.

Parkering

Fria parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Strandgatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.