Stationsgatan 52, Halmstad

Rymlig lokal med potential

Om lokalen

Stationsgatan 52

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    145 kvm

Lokalen

Välkommen till Stationsgatan 52 och denna centralt belägna lokal. Här erbjuds en råyta med potential för den som behöver lager eller industrilokal. Det finns både lastkaj och port. Lokalen ligger i direkt anslutning till kommunikationer.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Från fastigheten är det gångavstånd till såväl Halmstads stadskärna som resecentrum. På området finns en lunchrestaurang och yogastudio och inom fem minuters promenad även en gedigen träningsanläggning. Lokalen har också närhet till flera stormarknader.

Parkering

Fria parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stationsgatan 52

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.