Stationsgatan 37, Halmstad

Rymlig hantverkslokal på bästa läge

Välkommen till Stationsgatan 37 i Halmstad. Här erbjuds en trevlig lokal med lager och kontor i ett. Hör av dig till oss för mer information eller för att boka en visning.

Om lokalen

Stationsgatan 37

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    185 kvm

Lokal

På centralt läge återfinns denna rymliga lokal bestående av ett större lager med högt i tak och tillhörande personalutrymmen. Lokalen är totalt 185 kvadratmeter stor varav lagret utgör 115 kvadratmeter. Lagret är ett kallager.

Nuvarande hyresgäst bedriver byggverksamhet och har använt lokalen för förvaring och som samlingsplats för de medarbetare som dagligen jobbar ute. På Lokstallarna erbjuds öppna ytor i industriell stil med högt i tak och med ett angränsande atrium. Perfekt för produktutställning eller unika kontorsmöjligheter.

Område

Lokstallarna är ett unikt område med karaktär. Här samsas kontroshyresgäster med verkstäder och restauranger. 

Kommunikation

Från lokalen är det gångavstånd till såväl Halmstads stadskärna som resecentrum. På området finns en lunchrestaurang och yogastudio och inom fem minuters promenad även en gedigen träningsanläggning. Lokalen har också närhet till flera stormarknader.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stationsgatan 37

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.