Stationsgatan 37, Halmstad

Rymlig lokal med högt i tak på unika lokstallarna i Halmstad

Om lokalen

Stationsgatan 37

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    185 kvm

Lokalen

Välkommen till Stationsgatan 37 i Halmstad. På centralt läge återfinns denna rymliga lokal bestående av ett större lager med högt i tak och tillhörande personalutrymmen. Lokalen är totalt 185 kvadratmeter stor varav lagret utgör 115 kvadratmeter. Lagret är ett kallager. Nuvarande hyresgäst bedriver byggverksamhet och har använt lokalen för förvaring och som samlingsplats för de medarbetare som dagligen jobbar ute. På Lokstallarna erbjuds öppna ytor i industriell stil med högt i tak och med ett angränsande atrium. Perfekt för produktutställning eller unika kontorsmöjligheter.

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Från lokalen är det gångavstånd till såväl Halmstads stadskärna som resecentrum. På området finns en lunchrestaurang och yogastudio och inom fem minuters promenad även en gedigen träningsanläggning. Lokalen har också närhet till flera stormarknader.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stationsgatan 37

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.