Stationsgatan 37, Halmstad

Modern affärslokal i industriell stil

Om lokalen

Stationsgatan 37

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    196 kvm

Lokalen

På populära Lokstallarna finns nu en hyresledig lokal. En unik möjlighet för företaget som vill sitta på ett strategiskt bra läge med närhet till E6, centralstation och med cykelavstånd till centrum. På området finns en restaurang och fria parkeringsplatser. Lokalen som sådan har en imponerande takhöjd med balkar i taket, till största del en öppen planlösning och ett par mindre kontor.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Från lokalen är det gångavstånd till såväl Halmstads stadskärna som resecentrum. På området finns en lunchrestaurang och yogastudio och inom fem minuters promenad även en gedigen träningsanläggning. Lokalen har också närhet till flera stormarknader.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stationsgatan 37

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.