Gamletullsgatan 12, Halmstad

Modern affärslokal i direkt anslutning till centrum

Om lokalen

Gamletullsgatan 12

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    253 kvm

Lokalen

På populära Gamletull finns nu en hyresledig lokal för företaget som vill sitta med direkt närhet till kommunikationer och centrum. I lokalen finns öppna, sociala ytor, ett stort pentry och plats för ca 10 kontorsplatser i öppet landskap. Lokalen är utrustad med fjärrkyla och fria parkeringsplatser finns. Fastigheten har elbilsladdade och förmånligt avtal med gymmet på bottenvåningen.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Fastigeten har ett utmärkt läge i centrala halmstad med direkt närhet till resecentrum och dess goda kommunikationsmöjligheter

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gamletullsgatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.