Kundvägen 15, Flygstaden

Lokal i attraktiva Flygstaden med möjlighet att skapa ert drömkontor

Om lokalen

Kundvägen 15

  • Område

    Flygstaden

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1000 kvm

Lokalen

Välkommen till Kundvägen 15 i attraktiva Flygstaden. Här finns nu en unik möjlighet att vara med och utforma ert drömkontor. Idag är ytan 1000 kvm men kan med enkelhet anpassas och delas av efter er verksamhets behov. Lokalytan på ritningen om 230 kvm är inte tillgänglig för uthyrning. Interiöra bilden visar en digitalt stylad visionsbild. Kontakta oss för visning eller för mer information.

Området

Flygstaden är ett industriområde och populärt handelsområde i västra Halmstad. Namnet kommer av närheten till stadens flygplats Halmstad City Airport. Här erbjuds ett stort utbud av butiker, nöjen och restauranger samt en återvinningscentral, bilprovning och mack.

Kommunikationer

Närhet till Halmstads flygplats och täta bussförbindelser till city.

Parkering

Det är mycket goda parkeringsmöjligheter på fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kundvägen 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.