Kristinebergsvägen 22, Flygstaden

Ljus kontorslokal på bästa läge

Välkommen till Kristinebergsvägen 22 och Flygstaden. Här erbjuds en ljus och fräsch kontorslokal nära kommunikationer och service. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Om lokalen

Kristinebergsvägen 22

  • Område

    Flygstaden

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    120 kvm

Lokalen

Här erbjuds en lokal på bästa läge på Flygstaden med direkt närhet till service såsom mataffärer, gym och restauranger. Lokalen renoverades 2021 då väggarna målades och ett nytt pentry monterades. Lokalen lämpar sig såväl för företaget med få medarbetare som vill sitta i varsitt kontor och ha ett större mötesrum, som för det lite större företaget som vill sitta i öppet landskap. Lokalen är tillgänglig från och med den 1 september 2023.

Området

Flygstaden är ett industriområde och populärt handelsområde i västra Halmstad. Namnet kommer av närheten till stadens flygplats Halmstad City Airport. Här erbjuds ett stort utbud av butiker, nöjen och restauranger samt en återvinningscentral, bilprovning och mack.

Kommunikationer

Direkt närhet till busshållplats med goda bussförbindelser till Halmstads centrum. Halmstad Airport finns i närheten för vidare pendling till bland annat Stockholm.

Parkering

Gratis parkeringsplatser utanför fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kristinebergsvägen 22

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.