Kristinebergsvägen 20, Flygstaden

Mindre affärslokal på populära Flygstaden

Om lokalen

Kristinebergsvägen 20

  • Område

    Flygstaden

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    216 kvm

Lokalen

Välkommen till Kristinebergsvägen i Halmstad. Nu har du chans att hyra en av de populära och attraktiva affärslokalerna på Flygstaden bestående av lager med port, en mindre kontorsdel och pentry.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Flygstaden är ett industriområde och populärt handelsområde i västra Halmstad. Namnet kommer av närheten till stadens flygplats Halmstad City Airport. Här erbjuds ett stort utbud av butiker, nöjen och restauranger samt en återvinningscentral, bilprovning och mack.

Kommunikationer

Direkt närhet till busshållplats med goda bussförbindelser till Halmstads centrum. Halmstad Airport finns i närheten för vidare pendling till bland annat Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kristinebergsvägen 20

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.