Göteborgsvägen 88, Partille

Liten lokal med stor potential

Välkommen till populära Glashuset! Charmig lokal på 45 kvm med skyltfönster i bra läge. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Göteborgsvägen 88

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    45 kvm

Lokalen

Liten butikslokal på 45 kvm som är belägen inne i hjärtat av Glashuset. Butikens skyltfönster är det första du möter när du stiger in i byggnadens ljusgård. Lokalen har en öppen planlösning med ett mindre fikarum och wc i bakre ytan. Lokalen har renoveringsbehov gällande teknik och pentry. Fastigheten kännetecknas som Glashuset. Bottenvåningen utgörs av motions- och butikslokaler. En trappa upp är det till största del kontorslokaler. Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille. Kringliggande bebyggelse består främst av handel, kontor, industri och bostäder.

Området

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer. I anslutning till fastigheten erbjuds även service som mataffär, handel, träningsanläggning samt banktjänster.

Kommunikationer

Närhet till bra busskommunikationer med buss 513 som tar dig till centrala Göteborg på ca 20 minuter. 

Parkering

I anslutning till fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Göteborgsvägen 88

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.