Datavägen 10E, Göteborg

Kontor i entréplan mitt i Sisjön med all önskvärd service utanför porten.

Om lokalen

Datavägen 10E

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    360 kvm

Lokalen

Välkommen till Datavägen 10E mitt i Sisjön. Här erbjuds en flexibel kontorsyta i entréplan med egen port och tillhörande garage från parkeringen, lokalen är utrustad med några cellkontor och en del yta som används som lager. Lokalen kan man tillsammans med arkitekt ändra så det passar hyresgästens önskemål. Hör av dig till oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sisjön ligger intill Söderleden i Askim i södra Göteborg. Området kom till under 1960-talet och har successivt omvandlats från industri- till handelsområde. Här finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Från fasstigheten tar ni er snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar er till Frölunda Torg på ca 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på ca 20 minuter.

Parkering

I fastighetens anslutning finns det parkeringsplatser

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Datavägen 10E

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.