Solhusgatan 13, Göteborg

Fint och modernt kontor på bästa läge

Om lokalen

Solhusgatan 13

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    890 kvm

Lokalen

Välkommen till rymligt och smakfullt renoverat kontor med grönt och lugnt läge nära city. Kontoret totalrenoverades 2020. Lokalen erbjuder cellkontor och ett generöst antal konferensrum i olika storlekar. Här hittar du också ett stilrent pausrum med möjlighet att stänga till med skjutdörrar för eventuella möten. Lokalen har två entréer från trapphuset.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Kallebäck ligger i södra Göteborg och erbjuder gröna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Du har direkt närhet till två lunchrestauranger, en i fastigheten och en i grannfastigheten, samt promenadavstånd till en snabbmatskedja vid Delsjömotet. I närområdet finns dessutom naturstigar för promenader eller löpturer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till motorlederna E6 och riksväg 40. Du har också promenadavstånd till Delsjömotets busshållplats, som trafikeras av flera linjer.

Parkering

Fri parkering med 20 stycken fordonsladdare via Vattenfall Incharge. Cykelparkering finns i anslutning till entrén.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Solhusgatan 13

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.