Datavägen 6A, Askim

Smakfullt renoverat kontor i Sisjön

Om lokalen

Datavägen 6A

  • Område

    Askim

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    272 kvm

Lokalen

Välkommen till Datavägen i Sisjön och till vårt stilrena kontor.

Vi kan nu erbjuda ett nyrenoverat kontor om ca 272 kvm. Kontoret har en öppen planlösning och är utrustat med konferensrum, mötesrum, telefonrum och en härlig matsal. Ytskikten är smakfullt renoverade i ljusa behagliga toner, golvet i arbetsytorna är klädda med textilmattor för att skapa en lugn miljö, övriga ytor har genomgående fiskbensparkett i en härlig nyans.

Söker du kontoret med det lilla extra så tveka inte att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Sisjön ligger intill Söderleden i Askim i södra Göteborg. Området kom till under 1960-talet och har successivt omvandlats från industri- till handelsområde. Här finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Från fasstigheten tar ni er snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar er till Frölunda Torg på ca 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på ca 20 minuter.

Parkering

I fastighetens anslutning finns det parkeringsplatser

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Datavägen 6A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.