Sandlidsgatan 3, Borås

I Sandlid Business park presenterar vi nu moderna och flexibla lokaler med utmärkt skyltläge mot RV 40 Lokalerna går att hyra från 1 500-8 500 kvm och kan lätt ställas om mellan lager och kontor och kan även anpassas efter kunds önskemål. Ytorna är sprinklade och fastigheten håller hög säkerhet. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten. I fastigheten finns även en uppskattad lunchrestaurang. Välkommen att kontakta oss för mer info, uppdelning av ytorna eller visning!

Om lokalen

Sandlidsgatan 3

  • Område

    Borås

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    1 500 - 8 500 kvm

Kommunikationer

Fastigheten ligger med mycket goda kommunikationer nära till centrala Borås och vidare mot Göteborg och Jönköping via R27/R40. Via Göteborgsvägen nås centrala Borås på endast fem minuter och bilresa till Göteborg på strax under 50 minuter .
Ett flertalet busslinjer trafikerar busshållplats "Sandlid".
Pendeltåget mellan Borås och Göteborg tar drygt en timme och sträckan trafikeras även av buss 100 mellan Göteborg Nils Ericssonterminalen och Borås Centralstation.

Service

Med en kort bilfärd in till centrala Borås finns ett stort utbud av restauranger, butiker och varuhus. I närområdet ligger ett antal restauranger. Strax intill R27 ligger Citygross samt Jula och på andra sidan vägen finns varuhuset MIO lättillgängligt. Centrala Borås erbjuder restauranger från världens alla hörn och mycket goda möjligheter till shopping och servicebutiker.

Allmänt

Fastigheten ligger i ett ypperligt läge nära R40/R27 med goda kommunikationer till Göteborg. Med närheten till centrala Borås finns stora möjligheter till service och shopping.

Omgivning

Fastigheten ligger på bekvämt avstånd till R40, ca 5 km väster om Borås.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sandlidsgatan 3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.