Sandlidsgatan 1, Borås

Nyproduktion i handelsområdet ProStop

Om lokalen

Sandlidsgatan 1

  • Område

    Borås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    720 - 1 440 kvm

Lokalen

Välkomna till ProStop i Borås, nu kan Corem erbjuda två nyproducerade butikslokaler om ca 720 kvm vardera.

Redan etablerade butiker på handelsplatsen är Hornbach Byggmarknad, Granngården, Würth, Bevego, Högbergsrör, Mjuk Biltvätt. Handelsplatsens senaste tillskott Dagab, öppnade sin Snabbgrossbutik under våren 2023.

Handelsområdet har ett mycket fördelaktigt läge strax intill R40, cirka 5 km väster om Borås.

Med det utmärkta skyltläget, de redan etablerade butikerna och goda kundflödet är ProStop ett utmärkt område för er som söker ett nytt butiksläge.

Välkommen att kontakta oss för mer info eller läs mer på: https://prostop.se/

Området

Ramnaslätt industriområde ligger cirka fem kilometer väster om Borås stadskärna. Här hittar du ett brett utbud av nöjen, kultur, service och naturupplevelser. Granne med Ramnaslätt ligger Viareds industriområde med cirka 100 företag. Borås har blivit en samlingspunkt för kreativitet och innovativ design, inte minst på grund av Textilhögskolans goda rykte.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med mycket goda kommunikationer nära till centrala Borås och vidare mot Göteborg och Jönköping via R27/R40. Via Göteborgsvägen nås centrala Borås på endast fem minuter och bilresa till Göteborg på strax under 50 minuter.
Ett flertalet busslinjer trafikerar busshållplats "Sandlid".
Pendeltåget mellan Borås och Göteborg tar drygt en timme och sträckan trafikeras även av buss 100 mellan Göteborg Nils Ericssonterminalen och Borås Centralstation.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser på fastighetens område.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sandlidsgatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.