Industrigatan 29, Borås

Fin lager- och lättproduktionsyta med nybyggd tvätthall.

Lager- och lättproduktions lokal med 3 stycken markportar och takhöjd mellan 5,3-6,6 meter. Lokalen har en nybyggd tvätthall med oljeavskiljare. Inhägnad uteyta kring lokalen. Lokalen går att hyra från 1245 kvm upp till 3000 kvm. Välkomna att kontakta oss för mer information eller visning!

Om lokalen

Industrigatan 29

  • Område

    Borås

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    1 245 - 3 000 kvm

Fastighetsbeskrivning

Lager- och lättproduktions lokal med 3 st portar i markhöjd och bra takhöjd. I lokalen finns ett litet kontor samt wc.

Omgivning

Ramnaslätt industriområde ligger med bekvämt avstånd till R40 ca 5 km väster om Borås.

Kommunikationer

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Till Landvetter flygplats är det cirka 25 minuter med bil varifrån det går att resa med direktflyg till bland annat till Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbussen är det enkelt och bekvämt att åka från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller cirka 1 gång i timmen.
Till Borås är det lätt att ta sig med tåg. Från Stockholm tar resan mellan 3 och 4 timmar. Det går också att åka till Borås med Kust-till-Kust banan som går från väst- till östkusten eller direkt från Varberg alternativt Uddevalla.
Borås har ett väl utbyggt bussnät, där man når stora delar av Sverige smidigt. Till Stockholm åker långfärdsbussar cirka 8 gånger om dagen och till Göteborg finns förbindelser ungefär 20 gånger per dag. Med bil tar du dig lätt till Borås via riksväg 40 från Karlskrona till Göteborg, riksväg 41 från Varberg, riksväg 42 från Trollhättan och landsväg 180 från Alingsås.

Service

I Borås finns ett brett utbud av nöjen, kultur och service - på bekvämt avstånd. I staden finns många parker och runtom ligger flera friluftsgårdar som bra utgångspunkt för utfärder till skogar, sjöar och friluftsområden i närheten. Borås strategiska läge är ett skäl till att många företag väljer Borås. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrigatan 29

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.